Adventurent Logo
adventurent facebookadventurent instagramadventurent youtubeadventurent google

Ideální společník na výletě za sportem? Volkswagen California

Ideální společník na výletě za sportem? Volkswagen California

Představte si, že ráno se probudíte na vašem vysnívaném místě - ať už je to ve stínu majestátních hor nebo na pobřeží s výhledem na rozbřesk nad mořem. Čeká vás den plný zážitků a vše, co potřebujete, máte po ruce.

Volkswagen California je více než jen obytný vůz; je to váš společník na cestách, který zajišťuje pohodlí, nezávislost a flexibilitu pro různé typy cestovatelů - cyklisty, surfaře, horolezce i běžce. V tomto článku se dozvíte, jak môžete s Volkswagenem California objevovat nové destinace, užívat si nezávislost od hotelů a ubytování a zažít na cestách komfort, na který jste zvyklí doma.

undefined

Cestujte bez omezení

Volkswagen California otevírá dveře k objevování skrytých koutů a přírodních divů. Představte si, že si můžete vychutnat ranní kávu na břehu Bodamského jezera nebo pozorovat hvězdy v Národním parku Šumava a vždy máte u sebe vše, co potřebujete pro váš outdoorový zážitek.

Navíc s nosičem na čtyři kola, který je k dispozici bezplatně k pronájmu našeho obytného vozidla, můžete bez námahy převážet svá kola do vašich oblíbených cyklistických destinací. Užijte si například cyklistické trasy v Dolomitech nebo se vydejte na surfování na francouzském atlantickém pobřeží. California je dokonalým vozem pro aktivní dovolenky a objevování nových míst. Ať už jste sami, s rodinou, nebo přáteli.

undefined

Objevte nové destinace

Ať už toužíte po strmých horských cestách pro vaše kolo, nebo preferujete klidné běhy při východu slunce na tichých přímořských promenádách, California vás pohodlně dopraví kamkoliv. Začněte den výjezdem na kole v Alpách, nebo si užijte ranní jógu na pláži Costa Brava. Volkswagen California podporuje i méně tradiční sportovní aktivity, jako je paddleboarding, s dostatkem úložného prostoru pro nafukovací SUP a další vybavení.

S připravenými dálničními známkami pro Česko, Slovensko a Rakousko, můžete snadno objevovat jak oblíbené, tak skryté kouty těchto zemí. Například Nízké Tatry na Slovensku nabízejí širokou síť značených cyklistických tras pro milovníky horské cyklistiky. Pro fanoušky vodních sportů přináší řeka Dunajec v Pieninách jedinečné scenérie a vzrušující proudy pro kajakáře a rafting.

Pro turisty a příznivce via ferrat jsou Dolomity v Rakousku ideálním místem k objevování. Nezapomínejte také na české ferraty v Moravském krasu, kde si můžete užívat slevy na zapůjčení lezeckého vybavení díky naší spolupráci s Horokurzy.cz.

Jestli se chcete zapojit do lezeckého kurzu nebo vyzkoušet nový adrenalinový sport, na webu www.horokurzy.cz získáte jako nájemce Volkswagen California exkluzivní slevy na vybavení. Horokurzy nabízí profesionální služby horského vůdce IFMGA - aspiranta Standu Bartoška, zahrnující lezení ve skalách, turistiku v horách, výstupy na ledovce, skialpinismus a expedice. Vydejte se na dobrodružství v reálném světě, inspirované příběhy lezců jako Adam Ondra, kteří také využili Volkswagen California pro své expedice.

undefined

Přizpůsobitelný komfort

Obytný vůz Volkswagen California je útočištěm, které se dokonale přizpůsobí vašim potřebám na cestách. Po dni plném cyklistiky, turistiky nebo jakékoliv jiné aktivity můžete vozidlo během pár sekund přeměnit na útulné místo pro relax. S rychlým rozložením spacích lůžek a snadným přístupem k vašim osobním věcem, se stane California vaším přechodním domovem, kamkoli se vydáte.

Navíc, díky vnitřním roletám můžete zatemnit interiér, takže vás ráno neprobudí ani první paprsky slunce, ani zvědavé oči případných kolemjdoucích. Užijte si svobodu a flexibilitu, kdy nemusíte běhat do hotelu, protože vaše mobilní útočiště je vždy s vámi.

Ve vozidle je vše, co potřebujete - od plně vybavené kuchyňky s tekoucí vodou po prostor pro relaxaci a spánek. Užijte si večery ve svém vlastním soukromí, ať už si pod hvězdami čtete knihu, nebo u šálku teplého čaje plánujete další den plný dobrodružství. Díky promyšlenému designu interiéru a moderním technologiím, tento obytný automobil nabízí komfort a funkčnost, které překonávají očekávání a zpříjemňují každý váš výlet.

undefined

Otevřete dveře k dobrodružství

Představte si cestu, kde každý den začíná novým dobrodružstvím a každé ráno se probouzíte v novém prostředí. Volkswagen California nabízí dokonalý základ pro ty, kteří chtějí žít plně a bez omezení. Ať už plánujete vydat se na horské stezky, relaxovat na odlehlých plážích nebo prozkoumávat živé městské scény, tento obytný vůz vám poskytne komfort a pohodlí domova, kamkoli se vydáte.

Láká vás cestování v obytném voze Volkswagen California? Originální model s mnoha promyšlenými detaily si můžete pronajmout a užívat všech výhod bez nutnosti vlastnit.

Využijte možnost přijmout každý den nové výzvy, které přináší cestování ve Volkswagen California. Podívejte se na volné termíny pronájmu a naplánujte cestu se svou rodinou nebo partou. Věříme, že tohohle výletu zaručeně nebudete litovat.

undefined

Partneři

horokurzy
FYZIOSouL
webwise
blacksheep

Vyrazte v campervanu California Coast již brzy!

Rezervujte si své datum.

po
út
st
čt
so
ne