Adventurent Logo
adventurent facebookadventurent instagramadventurent youtubeadventurent google

Cestujte ve stylu s Volkswagen California: Užívejte si teplo i během chladnějšího počasí

Cestujte ve stylu s Volkswagen California: Užívejte si teplo i během chladnějšího počasí

S příchodem chladného období roku se v mnoha lidech probouzí touha po teplých plážích, exotických destinacích a zážitcích pod sluncem. Co byste si měli vzít, když chcete uniknout před chladem a zároveň zářit na cestách? Odpověď je jednoduchá: Volkswagen California 6.1!

undefined

zdroj: archiv Adventurent

Originální dovolená v zimě

Zima může být časem radosti a vzrušení pro ty, kteří se těší na zimní sporty, jako jsou lyžování nebo snowboarding. Ale pro ty, kteří se už nemohou dočkat léta a teplých slunečních dní, máme alternativní návrh, který se neodmítá: vyrazit do teplých krajin v obytném vozidle!

Nezapomenutelná třítýdenní expedice v našem Volkswagen California vám nabízí jedinečnou příležitost vydat se na cestu do nejrůznějších koutů a krás exotických destinací, a to v naprostém komfortu a svobodě. S obytným vozem nemusíte spěchat ani se přizpůsobovat žádnému harmonogramu - máte vše, co potřebujete přímo po ruce.

A co ještě víc - v rámci této exkluzivní nabídky máme výrazně zvýhodněnou cenu - na den vás vyjde půjčení VW California jen na 1396 korun! Díky tomu si užijete každou chvíli vaší dobrodružné cesty za bezkonkurenčně nízkou cenu. Na expediční výpravu se můžete vydat v rozmezí od 1. 11. do 30. 4.

undefined

zdroj: archiv Adventurent

Proč cestovat mimo sezónu?

Cestování mimo sezónu je více než jen únik před mrazem. Všude je výrazně méně turistů a ceny jsou přátelské. Méně návštěvníků znamená, že můžete objevovat krajiny a místa s větší svobodou a intimitou. Ceny atrakcí a stravy jsou často nižší mimo hlavní sezónu, což umožňuje užít si dokonalé zážitky bez většího zásahu do peněženky.

V průběhu zimy je také vhodný čas na aktivity, jako jsou například výlety do přírody a prohlídky historických památek, které jsou příjemnější bez letního davu turistů. Kromě toho, ochutnávání místních specialit vám může poskytnout jedinečný zážitek, protože restaurace a kavárny jsou často méně přeplněné a lépe si tak užijete autentickou místní atmosféru.
Láká vás představa zimní dovolené v teple? Pojďme se tedy podívat, kam se můžete vydat!

Itálie

Tato země je známá svou bohatou historií, kulturou, uměním a gastronomií. Můžete si prohlédnout slavné památky, jako je Koloseum, Vatikán, Benátské kanály nebo Pisu, nebo se vydat do malebných venkovských oblastí, jako je Toskánsko, Umbrie nebo Sicílie. Itálie má také množství přírodních krás, jako jsou dolomity, jezera Garda, Como a Maggiore, nebo sopky Etna a Vesuv.

undefined

zdroj: istock

Chorvatsko

Chorvatsko je známé svými malebnými historickými městy, jako je Dubrovník, Split a Zadar, která jsou plná starověkých památek a ikonických úzkých uliček. Navštivte dechberoucí národní parky Plitvická jezera a Krka, kde se projdete krásnými přírodními scenériemi s vodopády a jezery.

undefined

zdroj: istock

Španělsko

Španělsko je země plná života a rozmanitosti, která láká návštěvníky svou bohatou historií, kulturou a gastronomií. Můžete si prohlédnout slavné památky, jako je Sagrada Familia v Barceloně, Alhambra v Granadě nebo Královský palác v Madridu, a objevovat kouzlo úchvatných měst a vesnic, jako je Sevilla, Valencia nebo Toledo. Španělsko také nabízí nádherné pláže na Costa del Sol, Costa Brava a Baleárských ostrovech, kde vás potěší slunce a moře.

undefined

zdroj: istock

Francie

Francie je země plná historie, kultury a úchvatných krajin, které lákají miliony turistů každý rok. Obdivujte významné historické památky, jako je Eiffelova věž, Notre-Dame nebo Louvru, a zároveň se ponořit do malebných venkovských oblastí, jako je Provence nebo Burgundsko. Francie nabízí také nádherné pobřežní oblasti, jako je francouzská riviéra s městy Nice a Cannes, a nezapomenutelné zážitky v Alpách a Pyrenejích.

undefined

zdroj: unsplash

Portugalsko

Portugalsko je země bohatá na historii, kulturu a přírodní krásy, která láká návštěvníky svými malebnými městy, úchvatnými pobřežími a lahodnou kuchyní. Poznejte významná kulturní dědictví, jako věž Belém v Lisabonu, Mosteiro dos Jerónimos v Porto nebo hrad v Sintrě. Objevte kouzlo tradičních vesnic a měst, jako je Óbidos, Coimbra nebo Évora.

undefined

zdroj: istock

Řecko

V Řecku můžete prozkoumat slavné historické památky starověkého světa, jako je Akropole v Athénách, chrámy v Olympii a Delfách nebo starověké město Mykény. Kromě toho si užijete nádherné pláže na ostrovech jako Santorini, Mykonos nebo Zakynthos a objevíte krásu modrého moře a bílých domků na pobřeží.

undefined

zdroj: istock

Odpočinek nejen o víkendu

Překročte hranice krátkých víkendových úniků a zažijte to, co nezažije každý. Pohodu v teple si můžete užívat téměř měsíc, i když je v naší rodné zemi čas na zimní bundu a kulicha.

Pokud jste digitální nomád, živíte se prací z domu nebo si prostě zasloužíte dlouhodobý oddech, tato nabídka je právě pro vás. Ještě nevíte, kam a jak se vydat na dobrodružnou svatební cestu? Nebo chystáte překvapení pro své přátele? Bez ohledu na důvod, naším cílem je zabezpečit, aby ste si mohli užít maximální komfort a svobodu během vaší dlouhodobé cesty.

Proč omezovat své dovolenkové plány jen na léto, když si můžete užít teplé dny a nezapomenutelné zážitky kdykoliv během zimy? Když vycestujte například na jih Itálie, užijete si teplo, které do naší krajiny dorazí až o několik měsíců později.

Představte si, jak se procházíte po malebných uličkách starobylého města, zatímco vás hladí hřejivé paprsky slunce a mírný vánek zpříjemňuje pobyt. Když zavřete oči a zhluboka se nadechnete, cítíte vůni moře, která se mísí s vůní exotických květin, a slyšíte melodičnost zvuků, které se line z rušných ulic a malebných kaváren.

undefined

Průměrná teplota v Barceloně v březnu a dubnu.
Tak co říkáte? Balíte si kufry🙂?

Rezervujte si svůj volný čas ještě dnes

Vaše netrpělivé čekání na léto se může rychle změnit na 3 týdny v kraťasech. Je na čase uniknout od chladného období a načerpat vitamin D v jeho přirozené formě! Nechte zimu za sebou a vyražte na skvělou dovolenou do tepla. Rezervace se pomalu plní, proto nečekejte příliš dlouho! Nabídka expedice na 25 dní platí do konce dubna. Využijte tedy příležitost odstartovat léto ve velkém stylu!

A nezapomeňte na to nejlepší: Do vašich vytoužených destinací se dostanete špičkovým obytným vozidlem Volkswagen California 6.1, které vám poskytne maximální komfort a svobodu během celé cesty.

Partneři

horokurzy
FYZIOSouL
webwise
blacksheep

Vyrazte v campervanu California Coast již brzy!

Rezervujte si své datum.

po
út
st
čt
so
ne